Serveis de mudances i ports

1. Visita a l’immoble

El nostre procés comença amb una visita a l’immoble per avaluar les necessitats del client.

2. Pressupost

Elaborem un pressupost personalitzat, planifiquem l’embalatge i la preparació dels objectes per al dia de la mudança.

3. Càrrega i descàrrega

Una vegada arribats al nou lloc, els nostres professionals descarreguen els objectes amb cura i els col·loquen segons les indicacions del client.

4. Altres serveis

També oferim serveis addicionals com el muntatge i desmuntatge de mobles, el desembalatge i la retirada de residus.

Serveis Mudances Sabaté

El nostre servei d’embalatge i desembalatge et proporciona la tranquil·litat de saber que els teus objectes seran embalats amb cura i transportats de forma segura.

El nostre equip professional t’ajudarà a preparar la teva mudança, des del desmuntatge dels mobles fins a l’embalatge i etiquetatge dels objectes.

Deixa’ns a nosaltres la feina pesada i gaudeix de la teva mudança sense preocupacions.

Quan es tracta de mudances, sabem que el transport de mobles grans i pesats pot ser tot un repte.

Amb la nostra grua elevadora, el mobles es traslladen amb facilitat i precisió, sense importar la seva mida o pes. Des de sofàs i armaris fins a pianos i electrodomèstics, la nostra grua s’encarregarà de carregar-los i descarregar-los de manera segura i eficient. Cap més preocupacions per les cantonades estretes o els espais reduïts, ja que la nostra grua està dissenyada per sortir-se’n de qualsevol obstacle i portar els teus mobles al seu destí sense contratemps.

A més de la seva funcionalitat excepcional, la nostra grua elevadora compta amb un equip de professionals altament qualificats, que s’encarregaran d’operar-la amb destresa i cura. La seva experiència i coneixement et donaran la tranquil·litat que necessites durant tot el procés de mudança.

Amb el nostre servei de lloguer de grua elevadora de mobles, la teva mudança es convertirà en una experiència sense estrès, ràpida i segura. Permet-nos ajudar-te a fer d’aquest procés un moment emocionant i sense preocupacions.

Desmuntar i muntar mobles pot ser una tasca difícil i complicada, però el nostre equip de professionals està aquí per fer-ho per tu. Amb el nostre servei de desmuntatge i muntatge de mobles, podràs assegurar-te que els teus mobles seran traslladats de forma segura i sense danys.

Deixa’ns ocupar-nos dels detalls i gaudeix de la teva nova llar amb els teus mobles muntats de nou.

Si necessites emmagatzemar els teus objectes durant un temps determinat, el nostre servei d’emmagatzematge és la solució perfecta per a tu.

Oferim espais d’emmagatzematge segurs i vigilats per garantir la integritat dels teus objectes. Amb accés fàcil i flexible, podràs arribar als teus objectes quan ho necessitis. Amb el nostre servei d’emmagatzematge, podràs deixar els teus objectes en mans expertes i centrar-te en el que realment importa: la teva nova llar.

Amb el nostre servei de guardamobles, podràs emmagatzemar els teus objectes a llarg termini amb la tranquil·litat de saber que estan en bones mans.

Oferim espais d’emmagatzematge vigilats per protegir els teus objectes de danys causats per factors externs.

Amb accés fàcil i flexible, podràs arribar als teus objectes quan ho necessitis (amb cita prèvia). Amb el nostre servei de guardamobles, podràs deixar els teus objectes en mans expertes fins que els necessitis.

El nostre servei de buidatge de pis i gestió de residus (deixalleria) et permet desfer-te de tot el que ja no necessitis i assegurar-te que els materials siguin tractats de forma responsable.

El nostre equip professional t’ajudarà a retirar i transportar tots els materials que vulguis desfer-te, des dels mobles fins als electrodomèstics i altres materials.
Amb el nostre servei de gestió de residus, podràs estar segur que els materials seran tractats i eliminats de forma sostenible i responsable.

Productes per facilitar la teva mudança.

Si necessites fer una mudança propera i no saps per on començar, el nostre Kit de Mudança és la solució perfecta per a tu. Aquest kit inclou tots els materials necessaris per embalar i empaquetar els teus objectes de forma segura i eficient.

El nostre Kit de Mudança inclou caixes de diferents mides, paper de bombolles, cinta adhesiva i tot el material necessari per protegir els teus objectes fràgils. Amb aquest kit, podràs preparar la teva mudança de forma ràpida i senzilla.

A més, el nostre equip de professionals estarà encantat d’ajudar-te a preparar la teva mudança i garantir que tots els teus objectes arribin a destí en perfectes condicions. Amb el nostre Kit de Mudança i el nostre equip de professionals, la teva mudança serà una experiència sense estrès.

No ho dubtis més i sol·licita el nostre Kit de Mudança per preparar la teva mudança amb la màxima comoditat i seguretat. Estem aquí per ajudar-te en tot el que necessitis.

Necessites
un pressupost
per la teva mudança?

Obrir Xat
Hola!
Et podem ajudar?