Mudem la teva vida

Som Mudances Sabaté, una empresa especialitzada en serveis de mudances per a particulars i empreses. Amb una àmplia experiencia en el sector, oferim serveis de mudances locals, nacionals i internacionals, així com serveis de transport i emmagatzematge.

Inici de la empresa
Ampliació de la flota de vehicles
Adquisició grua elèctrica elevadora
Ampliació de la flota i renovació de la imatge corporativa

2016
2019
2021
2023

En Mudances Sabaté ens preocupa la satisfacció del client, per això oferim serveis personalitzats per adaptar-nos a les necessitats i requeriments de cada client. Comptem amb un equip de professionals altament qualificats i experimentats que garanteixen un servei de qualitat i eficient.

A més, disposem d’una flota de vehicles moderna i equipada per a la realització de mudances de tot tipus, així com d’instal·lacions de magatzematge amb totes les garanties de seguretat i protecció per als objectes dels nostres clients.

A Mudances Sabaté, també ens preocupem pel medi ambient i la sostenibilitat, per això fem servir materials i tècniques de reciclatge i reutilització en totes les nostres mudances i serveis relacionats.

Confia en Mudances Sabaté per a la teva pròxima mudança i deixa que els nostres professionals s’encarreguin de tot. Estem compromesos amb la satisfacció del client i amb oferir el millor servei possible.

En Mudances Sabaté ens preocupem per oferir un servei de mudances de qualitat i personalitzat per a cada client. Per això, seguim un procés meticulós en tres passos per assegurar-nos que cada mudança es realitza amb èxit i sense contratemps.

El nostre procés comença amb una visita a l’immoble per avaluar les necessitats del client i elaborar un pressupost personalitzat. A continuació, planifiquem l’embalatge i la preparació dels objectes per assegurar-nos que tot estigui en ordre per al dia de la mudança.

El dia de la mudança, el nostre equip de professionals altament qualificats i experimentats es desplaça fins a l’immoble per realitzar la càrrega dels objectes i transportar-los amb cura i eficàcia fins al seu nou destí.

Una vegada arribats al nou lloc, els nostres professionals descarreguen els objectes amb cura i els col·loquen segons les indicacions del client. També oferim serveis addicionals com el muntatge i desmuntatge de mobles, el desembalatge i la retirada de residus.

En resum, a Mudances Sabaté treballem amb professionalitat, eficàcia i cura per garantir que cada mudança es realitza sense problemes i amb la satisfacció del client com a principal objectiu.

Mudances Sabaté
Mudances Sabaté

Els nostres clients satisfets opinen

Ha estat un plaer veure’t avui.
Podries dedicar un minut a deixar una ressenya a Google sobre la teva experiència amb nosaltres?
Gràcies per la teva ajuda

Grandes profesionales con amplios conocimientos del sector. Nos ofrecieron la mejor opcion adaptandose a nuestras necesidades a un coste competitivo.

⭐⭐⭐⭐⭐

Hector B. Rodriguez

Hector B. Rodriguez

Siempre es dificil una mudanza puesto que genera mucho estres, pero con ellos nos sentimos acompañados en todo momento y se encargaron de todo.

⭐⭐⭐⭐⭐

Saida Carvallo

Saida Carvallo

El servicio de mudanzas ha sido perfecto y sin problemas!

⭐⭐⭐⭐⭐

Veronica Rodriguez

Veronica Rodriguez

El nostre Equip

Busquem persones amb passió pel servei al client i amb ganes de treballar en un ambient dinàmic i motivador. Si t’agrada treballar en equip i tens habilitats per a la logística i el trasllat de mobles i objectes, no dubtis en enviar-nos el teu currículum i formar part d’una empresa líder en el sector de les mudances a Lleida.    Adjunta el teu CV (PDF 4MB màxim)    Tractem la informació que ens facilita per tal de gestionar la seva sol·licitud de feina, basats en el consentiment. Ens posarem en contacte amb vosté per qualsevol dels següents mitjans: correu electrònic o telèfon. Les dades proporcionades es conservaran mentres es mantingui l’activitat de la empresa. Les dades no se cediran a tercers, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Teniu dret a obtenir confirmació sobre si a MUDANCES SABATÉ estem tractant les seves dades personals, per tant, te dret a accedir a les seves dades personals, sol·licitar-ne la supressió quan ja no siguin necessàries, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.    Obrir Xat
    Hola!
    Et podem ajudar?